Kvalitetskoordinator

Kathrine Andersen Chokolade er en førende private label-producent af chokolade, barer, måltidsbarer og cookies. Vi opererer hovedsageligt inden for BtB-markedet med fokus på danske samarbejdspartnere, der ofte eksporterer vores lækre produkter videre. Vores kontor består af Jakob, virksomhedens ejer, og Susanne, vores dynamiske COO, samt 11 engagerede kollegaer produktionen. Vi har ambitiøse planer om at udvide produktionen til toholds-skift gennem øget eksport, især inden for EU. Med vores FSSC 22000-certificering, nyt fabriksudstyr og ledig produktionskapacitet er vi klar til at tage næste skridt i vores vækstrejse.

I denne nyoprettede stilling som kvalitetskoordinator vil du spille en central rolle i at sikre den daglige fødevaresikkerhed i produktionen. Dine opgaver vil omfatte kvalitetskontrol, prøvetagning, egenkontrol og audits. Du vil også være ansvarlig for myndighedskontakt, rapportering og vedligeholdelse af vores certificeringer, herunder FSSC 22000. Derudover vil du arbejde med produktdokumentation, herunder næringsindhold, deklarationer og produktdatablade ved hjælp af Dankost og Tracezilla, og har du interesse for produktudvikling med fokus på protein- og måltidsbarer, så er det et plus.

Kompetencer:

  • Evne til selvstændigt at varetage daglige driftsopgaver med fødevarer sikkerhed i produktionen.
  • Kendskab til at arbejde i henhold til certificeringer.
  • Kunne udarbejde næringsindholdsdeklarationer til emballager og produktblade.
  • Forstå egenkontrol og kontakt med Fødevarerstyrelsen.
  • Interesse for produktudvikling og nysgerrig på smag og tendenser.
  • Taler dansk og engelsk.

Om dig:

  • Du er en selvstarter med modenhed til at træffe beslutninger inden for dit ansvarsområde.
  • Nysgerrig og opsøgende efter viden, der kan hjælpe med at løse opgaver og problemstillinger.
  • Ansvarsfuld og trives med at arbejde på tværs af organisationen, hvor du har få supportfunktioner.

Din baggrund:

  • Uddannelse som levnedsmiddeltekniker, procesteknolog eller tilsvarende.
  • Har du en faglig baggrund som bager, konditor eller lignende er det en fordel.
  • Nogle års erfaring gerne fra fødevare producerende virksomhed.

Motivation:

  • Vi tilbyder store frihedsgrader og muligheden for at forme din egen arbejdsdag med en god work-life balance, også for unge familier.
  • En spændende mulighed for at påvirke og se resultatet af din egen indsats i en virksomhed, der er på en inspirerende vækstrejse.

Løn:

  • Fast månedsløn samt pension og mobil telefon.

Bliv en del af Kathrine Andersen Chocolade, hvor vi sammen skaber fremtidens chokoladeoplevelser!

Kontakt:

Hvis denne stilling lyder som noget for dig, og du vil være en del af en virksomhed i vækst med masser af muligheder, så kontakt gerne FoodCareer.dk. Christian Saabye Simonsen mobil 51306866 svarer gerne på spørgsmål og ser frem til at modtage din ansøgning via nedenstående link.

Full-time
Rho 12, Hinnerup, 8382
juni 21, 2024
Close modal window

Thank you for submitting your application. We will contact you shortly!