FoodCareer.dk

Services

Rekrutteringsprocessen

Vi tilstræber en høj kvalitet i vores proces, som bygger på indgående ledelsesmæssig praktisk erfaring og forretningsforståelse kombineret med en faglig indsigt. Vi anvender moderne testværktøjer til at understøtte kvalificeringen af kandidater.

I samarbejde med virksomheden kortlægger vi virksomhedens kultur, forventninger, præferencer og succeskriterier for den kommende medarbejder med det formål at skabe de bedste forudsætninger for et match mellem kandidat og virksomhed.

Vi ønsker at bidrage og skabe værdi, ved at forstå virksomhedens strategi og ønsker for fremtidig udvikling,  for på den baggrund at tilføre relevante kompetencer.

Processen

Processen

1. Advertising
guide
1. Advertising
start
2. Search
guide
2. Search
3. Long list
guide
3. Long list
5. Screening Interview
guide
4. Short list
guide
13. Follow up
5. Screening Interview
guide
4. Short list
6. In-depth interview
guide
12. On boarding plan
7. 1st candidate meeting
guide
6. In-depth interview
8. Tests and references
guide
11. Planned start
9. 2nd Candidate meeting
guide
10. Contract terms & conditions
guide
9. 2nd Candidate meeting
11. Planned start
guide
8. Tests and references
12. On boarding plan
guide
7. 1st candidate meeting
13. Follow up
start

Erhvervspsykologisk rådgivning

Erhvervspsykolog Birgitte Wiese er en selvstændig, uafhængig virksomhed, som leverer erhvervspsykologisk rådgivning til organisationer og enkeltpersoner.

Processen tager udgangspunkt i og tilrettelægges på grundlag af den enkelte organisation og person.

Vores Ydelser

01.

Rekruttering, Search & Selection

Rekruttering af specialister, ledere og nøglemedarbejdere samt bestyrelsesmedlemmer.

02.

Ledelsessparring & Mentoring

Sparring og coaching i forløb tilpasset den aktuelle opgave samt beslutningsprocesanalyse.

03.

Outplacement

Sparring, rådgivning og coaching af opsagte medarbejdere på vej mod nye opgaver uden for organisationen.

04.

Strategi & forretningsudvikling

Proces for udvikling og forbedring af virksomhedens konkurrenceevne med fokus på identifikation og implementering af værdiskabende tiltag.

Testimonials

Dette siger vores kunder

kerry group
René Christensen, Plant Manager - Kerry

Det har altid været en fornøjelse at overlevere en search opgave til Christian, man ved bare den er i trygge hænder, og der vil være yderst høj professionalisme bagved alle aspekter. Netværket i fødevarebranchen er stort, og der kan ”trylles” gode kandidater frem som kan indbydes til en samtale. Altid godt og trygt at der bliver mulighed for at matche flere kandidater op mod den rolle som skal besættes, så vigtigt med det gode netværk. Jeg vil til alle tider anbefale at opstarte et samarbejde med Christian - han løfter opgaven til fuld tilfredshed både for arbejdsgiver, men også for kandidaterne. Der er fair behandling for alle. Hans store netværk, og super erfaring fra tidligere jobsituationer. Han kender sin baghave til fulde.

premier is logo
Claus Dahlmann Larsen, CCO - Premier Is

Tillidsfuldt. Professionelt. Grundigt. Jeg vil klart give min anbefaling, hvis der er behov for en god sparringspartner i rekrutteringsprocessen og hvis der ønskes en grundig proces. Det er også en klar fordel at Christian er sig selv uden en større organisation i ryggen, hvilket sikrer fokus og en altid professionel tilgang til opgaverne. Derudover er samarbejdet med Christian meget fleksibelt og det er muligt at arbejde med korte tidsplaner når det giver mening. Christian repræsenterer virksomheden på en professionel måde og har god kontakt til kandidaterne fra start til slut i processen. Rapporteringen af interviews og tests er meget grundigt, så der sikres det bedst mulig udgangspunkt samt forberedelse inden de første møder med kandidaten. Christian sikrer at kandidaten får en grundig afrapportering, hvilket samtidig sikrer at kandidaten får værdi af den tid der er investeret i processen uanset om det giver anledning til et jobskifte eller ikke. Christian tager ejerskab for alle led i processen hvilket gør Christian til en stærk samarbejdspartner.

vega salmon
Steen Breum Damgaard - CEA - Vega Salmon A/S

Christian er en ufattelig behagelig og kompetent person, der giver os den rette sparring og udfordrer os på vores tanker. Christian bruges ligeledes til strategisk sparring på organisationen, qua hans store viden indenfor international handel og fødevarer i særdeleshed. Vi har stor gavn af vores samarbejde, hvor Christian altid leverer på forventet. Christian kender sine kunder udover det sædvanlige. Han sætter sig godt ind i virksomheden og kan stå på mål, for den kultur vi repræsenterer. Og så er han et ærligt menneske, der samtidigt er rådgivende, da han har stor erfaring at trække på.

uhrenholt
Hilde Rotbakken Sønnichsen, CHRO, Group HR - Uhrenholt A/S

Christian er meget god til at sætte sig ind i virksomhedens forhold og behov, og han arbejder meget hurtigt og fokuseret på en opgave. Samtidig lægger han stor vægt på kvalitet i opgaven, og han er en god ambassadør for Uhrenholt. Christian har fuld fokus fra start til slut i rekrutteringsforløbet – og det er altid lykkes ham at finde egnede kandidater, også selv om vi har ønsket at rekrutteringsforløbet skulle gå meget stærkt. Christian er meget ihærdig og jeg er blevet positivt overrasket over hvor hurtigt han finder frem til potentielle kandidater. Vi har endvidere været meget tilfredse med de kandidater han har fundet til os, og jeg har aldrig oplevet at der har været en opgave han ikke kunne løse. Christian har et meget stort netværk inden for fødevarebranchen, og han er god til at finde relevante kandidater. Samtidig fungerer han som et godt bindeled mellem kandidaterne og os, og han behandler kandidaterne med stor respekt, hvilket er meget vigtigt for os.