FoodCareer.dk

Aktuelle opgaver

Nedenstående fremgår aktuelle annoncerede stillinger

En stor del af vores opgaver annonceres ikke af forskellige årsager. Du er velkommen til at linke til os på LinkedIn.com med en kort beskrivelse af dine ønsker til fremtidig karriere.

Logistics Coordinator, Supply Chain Operations
Middelfart
Motiveres du af fragt- og logistikopgaver med leverancer af lækre fødevarer over hele verden? Uhrenholt er en danskejet virksomhed med glade kollegaer og fokus på sund forretning, medarbejdertrivsel og udvikling.
Forpagter til ikonisk Ishus i Sønderborg Promenaden – Is med udsigt
Sønderborg
Fantastisk mulighed for at få foden under eget bord. Premier Is har stor succes med at levere gode is-oplevelser og søger forpagter til ikonisk velbeliggende ishus på havnekajen i Sønderborg 100 meter fra Sønderborg Slot. Der er en stærk kundestrøm, som øges af bl.a. tyske turbåde, der afleverer glade kunder foran butikken ugentligt og hvor Tour de France kommer forbi i år. Her bliver du en del af et veldrevet koncept med et super kompetent bagland, der alle elsker is og en god forretning.
Forpagter til ”SLOTSISEN” ikonisk Ishus i Kolding bag Slotssøen
Kolding
Fantastisk mulighed for at få foden under eget bord Premier Is har stor succes med at levere gode is-oplevelser og søger forpagter til ikonisk velbeliggende ishus tæt på Kolding Hus og Slotssøen. Der er en stærk kundestrøm, som øges af bl.a. gratis Koncerter ved Slotssøen hele sommeren, turister til og fra Koldinghus samt en konstant kunde trafik i midtbyen. Her bliver du en del af et veldrevet koncept med et super kompetent bagland, der alle elsker is og en god forretning.
Master Data Specialist
Middelfart
Brænder du for vigtigheden af korrekte produkt master data samt hvordan disse spiller sammen i en moderne international fødevarevirksomhed? og danner grundlag for nye spændende digitaliseringsmuligheder samt effektive forretningsprocesser, så er jobbet noget for dig.
Distribution Manager - der kan optimere hele forsyningskæden
Kolding
Vil du hjælpe med at indfri de ambitiøse mål for Logistik afdelingen der skal understøtte strategien for det nye Premier Is, som bla. rummer ambitiøse mål for miljø samt optimering af hele forsyningskæden?